Al 40 jaar dé specialist in de grond-, weg- en waterbouw

In 1981 begint John Bunnik zijn bedrijf John Bunnik Grondverzet met een eenvoudige kraan. Perry Bunnik, zoon en huidige bedrijfsleider, vertelt: “Mijn opa werkte in de hooi- en strohandel in de Meije. Mijn vader is begonnen met één kraan om samen met vriend Arnold, na 49 jaar nog steeds werkzaam bij ons, voor mijn opa en boeren in de regio allerhande werk te doen, onder andere sloopwerkzaamheden.”

John Bunnik merkte dat er veel werk te doen was en besluit in 1983 te verhuizen naar de huidige locatie in Zegveld. Perry: “Al snel bleek één kraan niet voldoende en werd er een tweede kraan gekocht.”

Inmiddels is Bunnik Verhuur en Grondverzet uitgegroeid tot hét verhuurbedrijf in de grond­, weg­ en waterbouw met een grote diversiteit aan machines. Dankzij ons team van 30 specialisten kunnen wij iedere klant bedienen; van particulier tot aan de aannemers van de Blankenburgverbinding, Rijnlandroute en de Rotterdamse Baan.

Dat Bunnik een echt familiebedrijf is, staat als een paal boven water: “Ook mijn moeder Ineke, vrouw Stephanie en broer Michel zijn nog steeds nauw betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering.”

Naast onze groei zijn wij nog steeds het familiebedrijf waarbij u de ‘ouderwetse’ service krijgt die u van ons gewend bent. U heeft altijd één aanspreekpunt waar u persoonlijk advies krijgt.

Januari 2021 zijn de verhuurmaatschappij Bunnik Verhuur en John Bunnik Grondverzet samengegaan. Zij gaan verder onder de naam Bunnik Verhuur en Grondverzet VOF. Perry: “Dit zorgt ervoor dat onze klanten nog meer ontzorgd worden, minder administratieve rompslomp hebben en nog meer service krijgen.”